Janë publikuar formacionet zyrtare për sfidën mes Italisë e Maqedonisë.

Italia dhe Maqedonia do të përballen në stadiumin “Olimpico di Torino” nga pra 20:45.

Italia gjendet në pozitën e dytë në Grupin G me 19 pikë, ndërsa Maqedonia në pozitën e pestë me vetëm shtatë pikë