Dy skuadrat Girona dhe Real Madrid kanë publikuar formacionet zyrtare, para takimit të tyre në La Ligan spanjolle. Kjo ndeshje do të zhvillohet nga ora 16:15.

Dy skuadrat Girona dhe Real Madrid kanë publikuar formacionet zyrtare, para takimit të tyre në La Ligan spanjolle.

Kjo ndeshje do të zhvillohet nga ora 16:15.

Girona: Pas pak…