Ushtarët izraelitë arrestuan 18 palestinezë në zona të ndryshme të Bregut Perëndimor, raporton Anadolu Agency (AA).

Palestinezët janë arrestuar për shkak të pjesëmarrjes së pretenduar në “aktivitete terroriste”, bëhet e ditur nga ushtria izraelite. Mediat palestineze theksojnë se në mesin e të arrestuarve gjenden edhe persona të cilët më herët janë arrestuar dhe liruar.

Forcat izraelite shpesh herë bastisin në shtëpitë palestineze në Bregun Perëndimor dhe Jerusalemin Lindor. Në burgjet izraelite momentalisht gjenden rreth 7.000 palestinezë, në mesin e të cilëve edhe rreth 300. Të mitur.