Nëna e një vajze të vogël që ka pësuar djegie të thella kur fishekzjarri i shpërtheu në shallin e vendosur rreth qafës, ka publikuar videon e momenti rrëqethës për të paralajmëruar prindërit e tjerë, për atë çfarë mund t’ju ndodh fëmijëve të tyre nëse i lejojnë të qëndrojnë afër fishekzjarrëve.

Maisi Roe 5-vjeçe e cila vitin e kaluar pësoi djegie, është duke u shëruar. Por, nëna e saj Stephanie pranoi se nata kur ndodhi kjo ngjarje e tmerrshme e ka ndryshuar jetën e saj rrënjësisht, dhe shtoi se kurrë nuk do ta harroj dhimbjen që e kishte përjetuar bija e saj.

“Ajo kishe ndezur fishekzjarrë në oborrin e shtëpisë gjatë një nate, dhe çdo ditë thotë se kurrë nuk do ta harroj dhimbjen që e kishte ndjerë në momentin kur i shpërtheu afër fytyrës”, ka shtuar ajo.

Ajo mendonte se fishekzjarri do të fluturoj lart, por për fat të keq lëvizi anash dhe drejt në fytyrën e Maisie.