Vajzat nga Fifth Harmony, njëra nga grupet më të popullarizuara të femrave, po marrin pjesë në koncerte me vrull të plotë.

Njëri prej tyre ishte edhe në Nju Jork. Koncerti kishte qëllim humanitar, ku e gjithë vëmendja ishte drejtuar kah kostumet e tyre.

Pesëshja fantastike ishte veshur me kostume të kuqe.

Ally Brook, Normani Korde, Lauren Jauregu dhe Dinah Jane janë së bashku që nga viti 2012 dhe shumica i quajnë si Spice Girls të kohës moderne.

Atyre vitin e kaluar u është bashkëngjitur edhe Camila Cabello, por vajzave tjera nuk iu pëlqeu që filloi të eksperimentojë me karrierë solo, ashtu që vitin e kaluar braktisi grupin.