Sot, Ambasadori Fatos Reka priti ne nje takim pune ne ambasade Ministrin e Veteqeverisjes Lokale  të Maqedonisë, z. Suhejl Fazliu.

Në këtë takim u shkëmbyen mendime lidhur me  bashkëpunimin e deritashëm mes dy vendeve dhe dy dikastereve respektive te pushtetit lokal. U bisedua githashtu  për drejtimet e mundshme të thellimit të  këtij bashkëpunimi në të ardhmen e ne meënyrë të veçantë për projektet e përbashkëta në kuadër të IPA fondeve.

Në takim u bisedua edhe lidhur me zhvillimet politike në vend, zgjedhjet lokale si dhe u ra dakort qe te realizohet  nje vizite pune e ministrit ne Shqiperi ne nje kohe te afert.