Kandidati për kryetar të Komunës së Zhelinës nga radhët e BDI-së, Fatmir Izairi i cili doli fitues në Zhelinë, në rrethin e dytë do të bëjë koalicion me popullin, pasi populli është ai që të jep verdiktin dhe fitoren e sigurtë.

Izairi në disa media ka folur në lidhje me bashkëpunimin në rrethin e dytë duke thkesuar se do të bëjë me popullin marrëveshje “nuk kanë marrëveshje pasi që një pjesë bukur e madhe opozitës i ka bërë mes vete”. u shpreh Izairi

Ndryshe Izairi është kryetari aktual i cili ka ngritur komunën e Zhelinës si një ndër komunat më me influencë, ku shumë afarsitë vazhdojnë të ndërtojnë fabrika dhe Zhelina për pak vite do të ketë zhvillim ekonomik më të madh në Maqedoni sa i përket komunave rurale.