Që prej dy javësh në emisionin “Xing me Ermalin” mungon velina Rashel Kolaneci.

Javën që lamë pas Ermali nuk u shpreh për mungesën e saj, por këtë javë ka vendosur të shprehet për largimit e Kolanecit duke prezantuar velinën e re Kejvina Kthjella.

“Është larguar në fakt Rasheli, arsyeja pse shikonin “Xing me Ermalin” na mungon Rasheli prej dy javësh.

Rasheli siç do studente tjeter ka disa prioritete në jetë, ne i mirëpritëm prioritetet dhe e lamë lamë të shkojë për të ardhur sërish më e ditur, me e mençur me e universtiteterur, falenderit për gjithçka Rashel,”-përfundoi Ermali në lidhje me ikjen e Rashelit