Presidenti turk, Recep Tayyip Erdogan, së fundmi realizoi një vizitë dy ditore në Serbi. Ditën e dytë ai u takua me qytetarë të Novi Pazarit, të cilët kishin dalë në rrugë për ta përshëndetur atë.

Në rrjetet sociale po qarkullon një video që ka tërhequr shumë vëmendjen vetëm për shkak të reagimit të tij të papritur dhe interesant. Duka kaluar nëpër Novi Pazar, Erdogani urdhëroi shoferin dhe truprojat që të ndalonin kolonën, transmeton dita.al.

I mirëpritur me duartrokitje nga qytetarët e mbledhur, ai doli nga makina, iu afrua një gruaje të moshuar dhe i puthi dorën dhe më pas e pyeti në turqisht e në boshnjakisht: “Si jeni?” Ky veprim emocionoi qytetarët në rrjetet sociale, të cilët e kanë përshëndetur këtë akt të presidentit turk.