E bukur, e zgjuar dhe shumë e talentuar. Kush tjetër përveç Blerina Matrakut i meriton këto!. Ajo është një ndër këngëtaret që me vokalin e saj të ngrohtë dhe me muzikalitet bën që ta shtypesh butonin në “Replay” shumë herë. Këngë pas kënge e hit pas hiti ajo pak ditë më parë Blerina Matraku lëshoi bombën e radhës.

Kënga me e re ardhur nga këngëtarja mban titullin “Ku e le dashnin”, këngë e cila sapo është lançuar në kanalin muzikor Youtube. Nga komentet pritet që kjo këngë të jetë më e klikuara në gjithë krijimtarine e këngëtares.