‘Halloween’ në mitologji njihet si ‘nata e shtrigave’. E këtë ‘festë’ po e kremton edhe këngëtarja Era Istrefi.

Ajo ka bërë një grim special për këtë natë, por në fakt, nuk ngjanë me ndonjë ‘shtrigë’.

Edhe pse e grimuar me sy me të mëdhenj dhe vetulla të larta, Era prapë se prapë po duket mjaft bukur dhe interesante.

Me këtë pamje, ajo nuk do të frikësojë askënd!