Të nderuar qytetarë të komunës së Bërvenicës, më 29 tetorë, ditën e djel, duhet të mobilizohemi të gjithë shqiptarët e komunës së Bërvenicës pa mar parasysh bindjeve politike të dalim të gjithë në votime dhe me votën tonë të vulosim fitoren e radhës dhe komuna e Bërvenicës të vazhdoj të frymoj SHQIP. Kjo fitore arrihet vetëm me mobilizimin tonë të përgjithshëm e total, duke votuar të gjithë Shqiptarët, të angazhuar me shpirt dhe me zemër në aktivitetet tona duke mos lejuar asnjë votë nga ana jonë të ngelet e pa shfrytëzuar. Ndërsa unë bashkë me këshillin komunal dhe administratën komunale do jemi në shërbim të qytetarëve tanë ashtu siç kemi qenë edhe në 8 vitet që lam pas.

Dil voto dhe rretho numrin 70 Voto Enver Pajaziti Vazhdojm së bashku…