Enca mesa duket ka vendosur që ti japë fund fotove seksi dhe të tregojë masën e saj reale.

Ajo ka postuar një foto në Instagram ku ka treguar se nuk është masa zero por që sërish është seksi.

Gjithmonë Enca është akuzuar për fotoshop, por tanimë ajo ka postuar një fotografi pa grim në fytyrë dhe duket trupi plus size.