Fustani i bardhë dhe i shkurtër, që kishte nxjerrë gjoksin e këngëtares së njohur shqiptare, u vlerësua shumë nga fansat e saj.

Por në fakt tashmë fustani i Enca Haxhias rezultoi në fakt, modeli i fustanit është kopjim.

Enca ka kopjuar Kylie Jenner, e cila me një fustan të njëjtë doli me datën 19 shtator, kurse ditëlindja e Encës ishte në mes të muajit tetor.

Se cilës prej tyre i rri më mirë, vlerësojeni vet!