Shumë këngëtare, siç është Dafina Zeqiri, kanë treguar se janë vegjetariane. Dhe në lidhje me këtë çështje, përmes një postimi të bërë në rrjetet sociale, Enca ka ironizuar koleget e saj.

Ajo ka thënë, se nuk mund ta përkufizojë veten nëse është apo jo vegjetariane. Mirëpo, Enca ka theksuar se asnjëherë nuk ka ngrënë mish, peshk apo ushqime të tjera të detit, por ka treguar se e do shumë djathin.

Nga 1 deri në 10, këngëtarja është vegjetariane te shkalla e nëntë.

Image