Këngëtarja nga Shqipëria, Enca ka bërë shumë famë në kohën kur prezantojnë një video të shkurtë të këngës së saj.

Ajo së fundi ka postuar një fotografi në të cilën shfaqet me një duks të gjerë dhe qizmet e gjata.

Ajo dukej shumë seksi e sidomos e zbukuronin flokët e gjata.