Ajo është një nga modelet më të njohura shqiptare që mundi të ndiqte ëndrrën e saj më të madhe në Shtetet e Bashkuara të Amerikës.

Emina Cynmulaj është mjaft aktive në rrjetet sociale dhe ndan detaje nga jeta e saj me fansat. Sot ajo ka treguar nëj brengë të zemrës. 4 vite të lëna pas dhe një mungesë e madhe për nënë që nuk jeton më.

‘Me mungon shumë. Koha fluturon.Vazhdoj të mos e besoj si kaluan 4 vite ‘ ka shkruar Emina. Cunmulaj është një nga emrat që gjithmonë u është gjendur pranë njerëzve në nevojë