Ajo zakonisht vsihet për të lënë përshtypje në të gjitha rastet.

Dhe Emily Ratajkowski tregoj përsëri figurën e saj të hollë gjatë një shëtitje nëpër Nju Jork të premten.

Modelja 26 vjeqare mbante një bluzë të shkurtër të zezë me mëngë të shkurtëra, me një prerje trekëndore në pjesën e poshtme.