Çifti i Pallatiti Mbretëror Elia Zaharia dhe Princ Leka kanë festuar sot një vit nga dasma e tyre madhështore.

Dashuria e tyre disa vjeçare u kurorëzuar në martesë dhe bërë gjithë botën të flasë për të. Dasma e tyre tregoi se si organizohet një ceremoni martese mbretërore. Këto detaje të një viti më parë nga organizimi çifti i  kanë risjellë në rrjetet sociale duke u shprehur mjaft të emocionuar për kohën që kaloi pa kuptuar.

“Si sot një vit më pare. Në këtë përvjetor të parë të martesës, po ndaj me ju disa kujtime të gëzueshme! Falënderoj me zemër të gjithë ata që na u bashkuan dhe na dhuruan ditën më të bukur të jetës sonë” – shkruan Elia pas kësaj videoje të “Valsit të lumturisë”

Dhe pas këtij postimi kanë vijuar të tjerë nga cdo moment i dasmës. Elia u cilësua si një nga nuset më të dukura dhe në median botërore. Në ceremoni kanë mbëritur anëtarë të mbretërive më të mëdha në botë duke dhënë kështu të prezantohej vendi në nëj mënyrë mjaft pozitive.

Gjatë ceremonisë martesore janë marrë masa të rrepta nga shteti që gjithçka të shkonte më së miri.