inxhel Shkira është një nga personazhet të cilat cilësohen si shumë tërheqëse. Shkira është një imazh i njohur dhe shpesh është bërë pjesë e botës së medias duke qenë se është një pasion i bukuroshes brune.

Në një intervistë për “Pop Culture” Einxhel ka treguar se në Shqipëri meshkujt ende janë të pangopur me seks, dhe shpesh për një vend të mirë pune kërkojnë favore seksuale.

“Shqipëria është akoma në ato stade që meshkujt nuk janë të ngopur me seks. Më ka ndodhur, dhe gjëja më e shëmtuar është që nuk kanë as stil ndoshta, as një mënyrë për ta kërkuar”, u shpreh ajo.