Të gjithë e njohin këngëtaren Arta Bajrami dhe vëllanë e saj Don Arbas, tejet të suksesshëm në tregun muzikor vendor.

Por ata nuk janë rastësisht të talentuar dhe të suksesshëm.

Babai i këngëtares sensacionale, ishte rapsod i njohur i muzikës folklorike, i cili është pëlqyer gjithandej.

Zejnullah Bajrami, më shumë i njohur si Zena, këngët e të cilët i dëgjojmë edhe nëpër radio e televizionet tona, ka ndërruar sot jetë, duke lënë të pikëlluar familjen, farefisin dhe fansat e muzikës së tij.

Të kujtojmë që Zena ka kënduar bashkë edhe më shumë rapsod të njohur të muzikës sonë folklorike, si me Tahir Drenicën, Hashim Shalën, Shaban Baksin, Feriz e Ali Krasniqin etj.