Opinionistja Anita Latifi, ka reaguar lidhur me koalicionin mes ALEANCES dhe BESËS për raundin e dytë në zgjedhjet lokale.

“Më duket që edhe këtë formulën e bashkimit të vonuar e kanë sjell prej Sllovenie”, shkruan Aniti Latifi