Jefferson de Oliveira Galvão, portieri i Botafogos, është tmerruar nga hajdutët.

Portieri i skuadrës braziliane, Botafogo, Jefferson ka përjetuar një situatë të tmerrshme në rrugët e Brazilit.

Derisa po e ngiste makinën, papritmas Jeffersonit i janë shfaqur disa hajdutë të armatosur. Hajdutët e kanë nxjerr nga makina Jefferson, dhe më pas ia kanë vjedhur atë.

 

https://www.youtube.com/watch?v=Uw5YRJoUJgw