Sado të rritur që të bëhemi , ndjehemi apo të cilësohemi me kalimin e kohës, çdokush e ka atë ndjesinë fëmijërore brenda vetes, që thuajse nuk zhduket kurrë.

Madje edhe një reper apo ‘djalë i fortë’ si Noizy. Diçka e ka ngacmuar së brendshmi Noizy-n kohët e fundit dhe ai është bërë shumë romantikë.

Ai sot ka kujtuar një nga filmat vizatimorë më të dashur për të “Dragon Ball”,  ku personazhi kryesor është Goku. Këtë reperi e ka treguar me një  postim të bërë në Instastorie. Sipas Noizyt, ndodhet tek seria 112.

Ai shpesh e shoqëron mbesën e tij në këndin e lojërave dhe me siguri edhe duke parë filmat vizatimorë. Të jetë vallë ndikimi i Praylas?