Dasma duhet të jetë një nga ditët më të lumtura të jetës suaj. Familja dhe miqtë do të jenë të mbledhur në një vend, ju do dukeni e mahnitshme me vello dhe do hani së bashku nga torta e shijshme.

Dasma mund të jetë edhe shumë stresuese për çiftin, veçanerisht për dhëndërrin në videon më poshtë, të cilit i humb durimi pasi që nusja fillon të bëj shaka në momentin kur i jep atij torten, kjo sjellje nuk i pëlqen aspak dhëndërrit i cili inatoset shumë duke vepruar edhe më keq pas kësaj dhe duke e vënë në pozitë edhe më të keqe nusen në sy të të gjithë të pranishëmve.

Një dhëndërr që nuk pranon aspak shakatë! Shikojeni videon më poshtë: