E dashura psikologe: E dashura ime e re është kaq e egër dhe e pasionuar, kurrë nuk kam pasur seks të tillë.

Unë isha gati për t’i thënë të dashures që kisha se gjithqka përfundoj mes nesh, por ajo më tha se është shtatzënë.

Unë kam qenë me të për një vit. Ajo është 30 vjeç dhe e bukur, por marrëdhënia jonë është shumë e shurdhër.

Unë jam 27 vjeç.

Dola një natë me shokët e mi dhe njëri prej tyre ishte i dehur dhe pati grindje me një djalë tjetër.

Ne të gjithë dolëm jashtë dhe pashë të dashurën e djalit tjetër që ishte në lot.

I thash që ta linte dhe të shkonte se tani është me mua.

Ajo më vonë më tha: “Unë nuk e kuptoj pse e bëni këtë për mua, ju nuk më njihni mua”.

I thashë: “Askush nuk duhet ta prekë një vajzë”.

Ajo më tha se i dashuri i saj gjithmonë shkakton probleme dhe ajo po do të përfundoj lidhjen me të.

E di se bëra gabim, por mu dok e bukur dhe e pyeta për numrin e saj.

Të nesërmen filluam të shkruanim dhe u takuam për kafe një javë më vonë.

Ajo është 25 vjeq dhe ka një buzëqeshje të bukur.

Ajo më shpjegoj se nuk e kishte njohur për kohë të gjatë djalin që po e takonte , por ajo e kishte përfunduar lidhjen atë natën e sherrit.

I thashë që unë isha me dikënd por që gjërat nuk po më shkonin mirë as mua.

Pak ditë më vonë e ftova atë për darkë, duke i thënë të dashurës time që po luaja futboll.

E putha kur e ktheva në vendin e saj. Ne vazhduam duke u puthur brenda, pastaj ajo më dërgoj në dhomën e saj të gjumit.

Ne kishim marrëdhënie seksuale dhe ajo ishte më e mira që kisha ndonjëherë.

Unë jam qift me të për disa muaj dhe tani po përgatitesha t’i thoja të dashurës që ka përfunduar gjithqka, por ajo më tha se është shtatzënë. Ajo do të shkaktoj telash.

Psikologia përgjigjet:

Është tashmë e qrregulluar dhe i detyrohesh të dashurës tënde për të vërtetën. Është turp që e keni tradhtuar në vend se të ishit të sinqertë me të qysh herët.

Unë mendoj se e dashura juaj nuk është shtatzënë për kohë të gjatë, kështu që ende ka një zgjedhje nëse ajo nuk dëshiron të vazhdoj përpara.

Cilado qoftë zgjedhja e saj, është e padrejtë që ta lëni atë duke pasur fëmijë me të per një partner tjetër.

Tregoni se keni takuar dikën dhe se marrëdhënia juaj ka mbaruar.

A dëshironi që ajo të mbetet një prindër i vetëm?

Ajo mund ta bëjë këtë, nëse koha e lindjes po i afrohet. Nëse e bën këtë, atëherë ju i detyroheni asaj dhe fëmijës tuaj të palindur që të jeni një baba mbështetës.

A mund të ringjallet lidhja juaj nëse punoni në këtë drejtim? Ju duhet të ndaloni duke e takuar të dashurën tuaj për të parë nëse ka ndonjë shpresë.