E dashura psikologe: E dashura ime rrëfeu se ajo kishte disa lidhje derisa u takua me mua dhe kishim seks të quditshëm me të huaj. Nuk e di nëse unë mund a trajtoj mirë atë.

Ajo është një person i mahnitshëm. E di që tingëllon si një klishe, por është e vërtetë.

Ne të dy jemi prindër dhe fëmijët tanë shkojnë mirë.

Unë jam 32 vjeq dhe kam një vajzë 7 vjeqare. E dashura ime është 29 dhe ka një djalë 4 vjeqar me një burrë tjetër.

Pasi kishim parë njëri-tjetrin për rreth tre muaj, ajo më tha se duhej të më thoshte disa gjëra.

Burri i saj ishte 10 vjetë më i vjetër se ajo dhe ishte shumë kontrollues.

Ai e shtyu atë që të kishte marrëdhënie me të dhe një burrë tjetër.

Kishte shumë gjëra të gabuara me martesën dhe në fund u divorcuan.

Ajo pastaj u takua me një burrë tjetër më të vjetër në internet.

Ai e prezantoj atë me gjëra të ndryshme seksuale. E pyeta për të gjitha dhe ajo sinqerisht iu përgjigj pyetjeve të mija.

Unë kam qenë vetëm në ses me parteneret e mëparshme, kështu që fillova të kërkoj në faqet e internetit të BDSM për të parë se qfarë është. U trondita nga ajo që pashë.

Tani e di se si të huajtë e kanë trajtuar atë dhe si i është nënshtruar atyre.

Megjithtëse e dua shumë dhe kemi ndëmend të zhvendosemi së bashku, nuk mund ta shoh përtej asaj që ajo i lejoj të huajt të bëjnë me të. Kjo po më shkatërron mua.

E di se ajo nuk është krenare dhe ndihem tmerrshmen duke mos qenë në gjendje ta ndihmoj.

Psikologia përgjigjet:

Mirë që keni kuptuar problemin tuaj se ku qëndron.

duke pasur parasysh moshat që keni takuar, ishte e pashmangshme që ju të dy kishit një të kaluar dhe kjo e kaluar ju ka bërë njerëzit që jeni sot.

Ajo nuk mund ta zhbëjë të kalurën e saj, as ti.

Ajo ishte e ndershme me ju, e cila është më e mirë se gënjeshtra apo mbulimi i së kaluarës.

Ajo meriton të jetë e dashur për personin me të cilin është tani.

Ju e qmoni për atë që është dhe kjo është mbrojtja më e mirë kundër cdo tundimi për të përsëritur sjelljen