Të gjithë e mbani mend të burgosurin më seksi në botë, Jeremy Meeks, por duket se këto ditë është shfaqur edhe versioni i tij femër

20 vjeçar Mirella Ponce është arrestuar të hënën në California për armëmbajtje, ka bërë të ditur policia amerikane, ndërsa kanë bërë publike fotografinë e saj.

Internetit nuk i është dashur shumë kohë të marrë hov dhe ta shpallë Mirella-n si të burgosurën më seksi në botë. Megjithatë, ajo është pjesë e bandës “Tiny Rascal Gang”, e cila është e përbërë nga pjesëtarë me origjinë nga Kamboxhia.

Përdoruesit e rrjeteve sociale kanë mbetur pa fjalë nga bukuria e saë, sa që në komente kanë ofruar t`i paguajnë kaucionin për lirim me kusht prej 10 mijë dollarësh.
‘Sa është kaucioni? Do ta paguaj!”, është njëra nga komentet e para, dhe pastaj të tjerët vetëm e kanë përkrahur.

“I vetmi krim që ka bërë është vjedhja e zemrës time”, ka shkruar një tjetër përdorues, i cili dukshëm vërehej se ishte i hipnotizuar nga bukuria e kësaj të burgosure