Dorina Mema, kampionja e bodybuilding, është mjaft e ndjekur dhe e preferuar për shkak të lidhjes së saj të ngushtë  me fitnesin dhe pamjes së saj superseksi.

Ajo së fundi ka postuar një foto në “Instagram” ku duket më e bukurse kurrë.

Shikojeni!