– Dita e Luftës Revolucionare të Maqedonisë 23 Tetori – e hënë, është ditë jopune për të gjithë qytetarët e Republikës së Maqedonisë, kumtoi Ministria e Punës dhe Politikës Sociale.

Nga Ministria qytetarëve të Republikës së Maqedonisë ua urojnë Ditën e Luftës revolucionare të Maqedonisë.