Ministria e Punës dhe Politikës Sociale kumtoi se në pajtim me Ligjin për festa, 11 Tetori (e mërkurë), Dita e kryengritjes popullore, është ditë jopune për të gjithë qytetarët e Republikës së Maqedonisë.

Ministria e Punës dhe Politikës Sociale ua uron Ditën e kryengritjes popullore qytetarëve të Republikës së Maqedonisë, qëndron në kumtesë.