Edhe në Dibër nga burime jozyrtare mësohet se partia që është në avantazh është BDI.

Duket se edhe katër vite të tjera do kryesojë kjo parti dhe simpatizantët janë bërë gati të festojnë.

Gara është e ngushtë mes Aleancës për Shqiptarët dhe BDI, por le të presim vendimin zyrtar