E dëgjuam “Despacito” në variante të ndryshme, pothuajse çdo popull këngën e Luis Fonsit e bëri cover me instrumentet e tyre tradicionale.

E një variant kinez vjen përmes flautës. Përveç tingullit rrënqethës, edhe videoklipi është realziuar në mënyrë perfekte duke prezantuar kulturën dhe natyrën përrallore të Kinës. Në spot në versionin me flautë vjen edhe kënga “Attention” e Charlie Puth.

“Despacito”, është realizuar edhe në versionin me çifteli nga instrumentisti Fatmir Makolli.