Deri në orën 13 në komunën e Gjevgjelisë nga 19.413 votuesit e regjistruar në listën e vetme zgjedhore, për dy kandidatë për kryetar komune dhe katër lista të këshilltarëve kanë votuar 6.977 votues ose 35,9 për qind.

Nga KKZ Bogdanc informuan se deri në orën 13 kanë votuar 2.469 qytetarë (35,9 për qind) nga 6.876 qytetarët e regjistruar votën e tyre e kanë dhënë për njërin nga kandidatët për kryetar komune dhe listat e këshilltarëve.

Në komunën e Dojranit të drejtën e votës deri në orën 13 e kanë shfrytëzuar 830 qytetarë ose 33,2 për qind nga të regjistruarit në listën zgjedhore, ndërsa në komunën e Vallandovës jehona deri në orën 13 është 30,05 për qind, gjegjësisht kanë votuar 3.041 qytetarë.

Në të gjitha katër komunat zgjedhjet deri tani po zhvillohen pa incidente, qetë dhe pa parregullsi, njoftuan nga komisionet komunale të zgjedhjeve.