Një çift është filmuar duke bërë seks në pikë të ditës në një park, në sy të njerëzve të tjerë.

Dyshja janë parë duke kryer marrëdhënie seksuale nën një pemë në mes të ditës në një park.

Në fotografi, çifti shihet qartë dhe duket të mos jetë bezdisur aspak nga kalimtarët e rastit dhe në asnjë moment nuk e ka ndërprerë seksin.

Pasi kanë kryer punë, burri ka kërkuar çakmak për të ndezur cigaren, dhe këtë ia ka ofruar një kalimtar rasti.