Pas gjashtë muajve të trazirave në Kuvend, deputetët Kërsto Mukoski dhe Sasho Vasilevski sot do të duhet të paraqiten në prokurori për dhunën në kuvend më 27 prill

Kërsto Mukoski dhe Sashe Vasilevski të cilët më 27 prill hapën portat e Kuvendit për protestuesit e dhunshëm. Nga organi akuzës thonë se deri tek përgjegjësia e deputetëve, ka disa procedura të cilët duhet të përfundojnë.

Burime nga ky Institucion shpjegojnë se rrugët hetuese mund të zgjasin deri tek përgjegjësia e deputetëve Mukoski dhe Vasilevski por edhe deputetëve tjerë dhe shërbyesve të rendit në Kuvend.