Një britanik është ime burg pasi ka pirë alkool në Dubai ka regjistruar një video-mesazh për të dashurit e tij dhe të gjithë ata që e përkrahin.

Jamie Harron, 27 vjeç, në kohën kur po përballet me tre vjet burg ka bërë një video-incizim për të falënderuar familjarët dhe të gjithë të tjerët, transmeton Indeksonline.

“Dua t’ju falënderojë përzemërsisht të gjithë juve në mbarë botën që më keni përkrahur në këtë kohë të tmerrshme për mua dhe familjen tim”, thotë ai në këtë mesazh.