Kryetari i PDSH-së Menduh Thaçi sot ka dal në vendvotim dhe ka dhënë deklaratë mbi procesin zgjedhor.

Partia e tij në këto zgjedhje garon në gjtiha komunat me kandidat dhe lista për këshilltarë, ndërkohë që deklaratën e tij mund ta ndiqni në linkun në vazhdim.