Williams është në pushime së bashku me nënën e tij në Dubai.

Por, fansat shumë shpejt ia prishën pushimin David Willimas, pasi që ai shpërndau një fotone të cilin dukej duke puthur një delfin.

Fansat e zemërua thanë se anëtar i jurisë Britania Got a Talent ishte “mizor” dhe shprehën zhgënjimin e tyre.

“Këto krijesa të bukura janë vjedhur nga shtëpitë dhe familja e tyre, vetëm pse disa njerëz paguajnë për këtë mizori. Është me të vërtetë dëshpëruese të shohësh një njeri të famshëm, në vend të rolit të mirë në shou, të hedhë poshtë eksplorimet e këtyre kafshëve”, ka shkruar një fans.

Një tjerë ka shtuar: Ëndrra juaj është të notojë me kafshë të burgosura? Shpresoj se kjo do t’ju bëjë të ndiheni mirë për veten tuaj”.