Mbrëmë janë fejuar.

Këngëtarja Mimoza Shkodra dhe Seldi Qalliu dashurinë e tyre e kanë kurorëzuar me fejesë.

E ndërsa tani kanë dal edhe videot ku ata kanë vënë unazat e tyre.

Videove Mimoza ia ka lënë një shkrim ku Seldin e ka quajtur “zemra ime”.

 

 

Jeta ime ❤️ @seldi__qalliu

A post shared by MimozaShkodra (@mimozashkodra) on

@seldi__qalliu

A post shared by MimozaShkodra (@mimozashkodra) on

❤️❤️ Te Dua 💋 @seldi__qalliu

A post shared by MimozaShkodra (@mimozashkodra) on