Këngëtarja nga Kosova Dafina Zeqiri e cila karrierën e saj profesionale  po e ndërton në Amerikë, pak kohë më parë ka sjellë  y projekte të reja, të cilat janë pritur mjaft mirë nga publiku.

“Four Sesons” dhe “Told Ya” mbajnë titullin dy projektet e saj në anglisht, të cilat nga publiku dhe kanë marrë vlerësimin e duhur.

Ndryshe, Dafina ka filluar të aktivizohet edhe me mbrëmje muzikore, në të cilat do të promovojë edhe më shumë projektet e saj të reja.
Koncerti i saj i radhës do të jetë në New York, dhe do të mbahet më datën 9 nëntor.