Ata u shfaqën së bashku në serinë numër 24 të të famshmit James Bond, ‘Spectre’, në vitin 2015.

Dhe Daniel Craig, që do të interpretojë sërish rolin e spiunit më të famshëm në histori, ka kërkuar ta ketë serish aktoren e njohur amerikane për serinë e ardhshme të sagës së famshme, që pritet të dalë në nëntor të vitit 2019.

Monica, e cila shpërfaqi një performancë të shkëlqyer si vejusha Lucia Sciarra, mbahet mend si më e vjetra Bond Girl, teksa e interpretoi këtë rol në moshën 53-vjeçare.

Lea Seydoux, Daniel Craig and Monica Bellucci attend the ‘Spectre’ Paris Premiere at Le Grand Rex on October 29, 2015 in Paris, France. (Photo by Stephane Cardinale/Corbis via Getty Images)