Një ditë para heshtjes zgjedhore, CIVIL-Qendra për Liri i fton mediat, përfaqësuesit e organizatave qytetare dhe misioneve vëzhguese, vëzhguesit e Civilit dhe të gjithë qytetaret dhe qytetarët e interesuar, në prezantimin publik për zgjedhjet vendore, të premten, më 13 tetor, në hotelin City Park me fillim në ora 12.

Civili do ti drejtojë mesazhe opinionit dhe rekomandime partive politike dhe institucioneve, dhe do ta prezantojë planin e vet për ditën e votimeve.

Njëkohësisht, për përfaqësuesit e mediave do të përgatitet raport i shtypur nga konferenca për shtyp, që u mbajt më 10 tetor.

Prezantimi do të jetë në dispozicion edhe në Fejsbuk profilin e Civilit.