Kur dhëndri Brett Greenhill, 39 vjeç, u paralizua në një aksident në pishinë gjatë partyt të tij të diplomimit më 2 dhjetor, 2016, ai provoi që ta largonte të fejuarën e tij.

Por nëntë muaj më vonë, çifti u kurorëzuan më 9 shtator para 100 anëtarëve më të afërt të familjes së tyre në Atlanta, SHBA.

Martesa e çiftit ishte planifikuar në fillim për shkurt të këtij viti, por pas fatkeqësisë në partyn e tyre të diplomimit në Florida, planet ndryshuan, transmeton Gazeta Express.

Brett ishte duke luajtur futboll me miqtë e tij në plazh kur vendosi të shkonte për not.

Meg e vërejti se ai kishte mbetur mbi ujë dhe shkoi ta kontrollonte atë. Disa sekonda më vonë, ai dëgjoi britma.

Brett u dërgua me shpejtësi në spital, aty ku doktorët i thanë atij se ai kishte shkatërruar një pjesë të rruazave të tij, duke e lënë atë të paralizuar nga qafa poshtë.

Çifti veçse i kishte dërguar ftesat për dasmën e tyre në shkurt kur ndodhi tragjedia. Brett tentoi ta largonte të fejuarën e tij nga vetja, duke i thënë: “Kjo nuk është ajo për çfarë je bërë gati”.

Meg nuk do ta linte atë dhe çifti kishin nevojë për njëri-tjetrin shpirtërisht, fizikisht dhe emocionalisht.

Çifti e shtynë dasmën e tyre për shtator dhe nuk mund të shkonte më mirë.