Një çift u kap duke bërë seks në një park në Illinois, në mes të ditës.

Një grua regjistroi çiftin dhe e postoi videon në Snapchat.

Në video shfaqet femra e ulur në prehërin e mashkullit, teksa bëjnë marrëdhënie seksuale në publik.

Në regjistrim dëgjohet teksa gruaja që bën videon i flet atyre, por vajza që po bën marrëdhënie seksuale i nxjerr gishtin e mesit drejt kameras dhe vazhdon “punën”.

Por gruaja vijon t’i thotë se ajo nuk ka respekt për veten, kurse vajza i përgjigjet, “ai është burri im”.

Shkelja e ligjeve të mirësjelljes publike në Illinois është e dënueshme me një vit burg dhe deri në 2.500 dollarë gjobë.