Në tre vendbanime të komunës së Studeniçanit është ndalur rryma elektrike.

Bëhet fjalë për vendbanimet Cvetovë, Koliçan i Poshtëm dhe Koliçan i Epërm. Qytetarët të shumtë janë ankuar se tani më disa orë atyre u është ndërprerë furnizimi me energji elektrike.

Banorët frikësohen se mund të ketë manipulime apo vjedhje të votave.