Verë që shkoi solli temperatura ekstreme, mirëpo dimri kësaj radhe pritet të jetë butë.

Këtë fundvit pritet në tërë pritet të ketë më pak të reshura sesa nivelin i zakonshëm për rajonin.

Accuweather parashikon që temperaturat minimale do të zbresin në 0 Gradë Celcius tek në javën fund të muajit nëntor.

Ata që e adhurojnë borën, duhet të presin mesin e muajit janar.

Ndërkaq, për dhjetor temperatura më e ulët pritet të jetë -6 gradë Clcius, ashtu si edhe në janar dhe shkurt.