Është publikuar bashkëpunimi më i ri mes Capital T, Lyrical Son dhe Vig Poppa me titull “Pa Censurë”.

Teksti dhe melodia për këtë këngë janë bërë nga të tre artistët, ndërkaq miksimin e ka bërë Mixey, bashkëpunëtori i kamotshëm i Capos.