Reperi Capital T është repartisti i cili ka sjellur më së shumti këngë kohëve të fundit.

E mira në këtë mes është se, puna e tij nuk po shkon dëm, por po pëlqehet më të madhe nga ana e publikut të tij.

Pas bashkëpunimeve të fundit, atë me 2po2 dhe atë me Lyrical Son dhe Vig Poppa, Capo po vjen me këngë të re.

Përmes një fotografie të hedhur në rrjetet sociale, reperi tregoi se shumë shpejt do vjen ky projekt.

Duke mos zbuluar detaje të tjera, Capital la në pritje fansat e tij të shumtë.