Këngëtarja Alexandra Burke është zhveshur për të treguar asetet e saj – duket se dieta ka pasur efekt pasi që ajo duket seksi

Është thënë se ka shtuar peshë kohëve të fundit.

Por, duket që këngëtarja e ka kaluar këtë dhe ka treguar figurën e saj sensacionale derisa është zhveshur e tëra për revistën e grave “Women’s Health”.

Pa modesti, duket e bukur ajo.